Aktiviteter

Datoer for generalforsamlinger og julefrokoster:

afholdes    uge 11      og      uge 46

2019: 15. marts // 15. november  JULEFROKOST FLYTTET til 6. og 7. februar 2020.
Nordiske Mediatorers 15 års Jubilæumsarrangement: Torsdag den 6. februar (Middag) og fredag den 7. februar (fagligt arrangement)

2020:        13. marts   //   13. november

Så skulle dé datoer være nemme at få i kalenderen 😉

Netværk om mediation på arbejdspladsen
Arbejder du med og/eller har du interesse for, hvordan mediation kan anvendes på arbejdspladsen? Så meld dig ind i NMs netværk om emnet!

Vi sætter fokus på strategiske, praktiske men også etiske udfordringer ved at overføre mediation som metode fra en juridisk kontekst til en arbejdspladssammenhæng. Hvad sker der med frivillighed, ledelsesret og ansvar? Hvordan indfører man en organisation i denne metode, der bunder i et særligt paradigme og opfattelse af mennesker og fællesskaber? Hvordan kan man praktisk gribe formidling, visitation og forvaltning af mediation an på arbejdspladser? Dette er bare nogle af de mange spørgsmål, der rejser sig, når man begynder at arbejde med mediation på arbejdspladsen.

Netværket er åbent for alle medlemmer af NM, der har lyst at deltage og afholdes på skift hos netværkets medlemmer. Hvis dette er noget for dig, så skriv til joannekcj@gmail.com. Tovholder: Anja Hofgaard.

Kommende møder:
Åbent

Ledernetværk
Ledernetværket er for ledere med personale-ansvar (også for ledere der er imellem jobs pt.), hvor vi skaber rum for erfarings-udveksling, sparring og fælles læring. Der vil være
fire møder årligt. Vi stiler efter, at 2 af de årlige møder ligger i forbindelse med andre aktiviteter i Nordiske Mediatorer.

Det koster kr. 2.000 at deltage i netværket, hvilket finansierer oplægsholdere mv. Hvis du vil være med, så send en mail til joannekcj@gmail.com.

Norske medlemmer
Netværket af norske medlemmer har i tillæg til NMs hjemmeside også en selvstændig hjemmeside. Se den på: http://www.konfliktmeglere.no

Bestyrelsesmøder
Bestyrelsen mødes 4-6 gange årligt.