Tidligere aktiviteter

2019: 15. marts // 15. november  JULEFROKOST FLYTTET til 6. og 7. februar 2020.
Nordiske Mediatorers 15 års Jubilæumsarrangement: Torsdag den 6. februar (Middag) og fredag den 7. februar (fagligt arrangement)

2020:        13. marts   //   13. november

Så skulle dé datoer være nemme at få i kalenderen 😉

Netværk om mediation på arbejdspladsen
Arbejder du med og/eller har du interesse for, hvordan mediation kan anvendes på arbejdspladsen? Så meld dig ind i NMs netværk om emnet!

Vi sætter fokus på strategiske, praktiske men også etiske udfordringer ved at overføre mediation som metode fra en juridisk kontekst til en arbejdspladssammenhæng. Hvad sker der med frivillighed, ledelsesret og ansvar? Hvordan indfører man en organisation i denne metode, der bunder i et særligt paradigme og opfattelse af mennesker og fællesskaber? Hvordan kan man praktisk gribe formidling, visitation og forvaltning af mediation an på arbejdspladser? Dette er bare nogle af de mange spørgsmål, der rejser sig, når man begynder at arbejde med mediation på arbejdspladsen.

Netværket er åbent for alle medlemmer af NM, der har lyst at deltage og afholdes på skift hos netværkets medlemmer. Hvis dette er noget for dig, så skriv til joannekcj@gmail.com. Tovholder: Anja Hofgaard.

Kommende møder:
Åbent

Ledernetværk
Ledernetværket er for ledere med personale-ansvar (også for ledere der er imellem jobs pt.), hvor vi skaber rum for erfarings-udveksling, sparring og fælles læring. Der vil være
fire møder årligt. Vi stiler efter, at 2 af de årlige møder ligger i forbindelse med andre aktiviteter i Nordiske Mediatorer.

Det koster kr. 2.000 at deltage i netværket, hvilket finansierer oplægsholdere mv. Hvis du vil være med, så send en mail til joannekcj@gmail.com.

Norske medlemmer
Netværket af norske medlemmer har i tillæg til NMs hjemmeside også en selvstændig hjemmeside. Se den på: http://www.konfliktmeglere.no

Bestyrelsesmøder
Bestyrelsen mødes 4-6 gange årligt.

23. november 2018
Fagligt arrangement og Julefrokost
læs her

6. oktober 2018
Konference: Mediation moves
læs her

16. marts 2018
Generalforsamling

10. januar 2018
RIKO konference
“Hvordan er konfliktforebyggelse relevant i en verden i brand?”
Fællessalen på Christiansborg

15.-18. juni 2017
Folkemødet på Bornholm
læs her  

Fredag 17. marts 2017
Generalforsamling og fagligt arrangement
Til den faglige del kommer Lise August og fortæller om hjernens følelsesregulerende systemer (Lise har tidligere holdt et populært oplæg om særligt sensitive for NM).

19.-20. januar 2017
Mæglingskonference på Københavns Universitet
læs her

20. marts 2015
Jubilæumsarrangement
kl. 9.30-16.30
Generalforsamling med middag
kl. 16.45-21.00
Læs mere

JUBILÆUMSARRANGEMENT:

Konflikter i arbejdslivet – 20. marts 2015 i København

Konferencens omdrejningspunkt er vores arbejdsliv, der er under konstant forandring.
Et arbejdsliv hvor konflikter er et grundvilkår. Vi sætter spot på konflikterne og på håndteringen af disse.

Foredragsholderen Jon Kjær Nielsen fortæller om at vende spændinger til arbejdsglæde, og du vil have mulighed for at deltage i forskellige workshops.
Læs meget mere i programmet.
Konferencen er åben for alle, så du må hjertens gerne sende invitationen ud i dit netværk. Efter konferencen er der  generalforsamling og middag fra kl. 16.45 for medlemmer af Nordiske Mediatorer.